8.8.11

Trumpai drūtai apie savaitgalių būtį

Vasarą savaitgaliai labai įvairų, bet vis tiek dominuoja dvi charakteristikos: gamtoje arba mieste. Taigi, įvairovė pasidaro šiek tiek nuspėjama, bet savyje slepianti begales netikėtumų. Keli iš eilės manieji buvo 66 % gamtiški, o likusi dalis buvo paaukota miestui, kultūrai ir antikultūrai.

Pirmasis: Varėna, miškas, ežeras, muzika, namelis šalia Druskininkų, nesėkmingas grybavimas (galima sakyti tas toks tikras "grybavimas"), kai grįžti tuščiais rieškučiais, tačiau...pasipildžiusia dūšia, kuri prieš tai buvo rūgšti kaip neprinokusi griūšia.























Antrasis: Tas pats namelis šalia Druskininkų, prūdas, ežeras, labai gražioje vietoje, nelaiminga erkė ieškojusi prieglobsčio kūdikio galvoje (palaimos ji ten nerado ir gavo galą), karosai, žvejyba, pirmoji žvejyba.
Pirmą kartą žvejojau. Sugavau penkis karosus (šiuo atveju svarbu kiekybė, ne kokybė :)). Pažaidėm ir paleidau, kaip tikra, prisiekusi žvejė. Nusipaveikslavau su laimikiu, labai laiminga.


Trečiasis: Miestas, Sostinė, draugai, kokteilis „Margarita“ (geras, šiek tiek pašildytas, bet puikus), užkandėlė (šeimininkės išpeikta, man labai skani), plovas (šeimininkės vyro papeiktas, bet ne išpeiktas :D, man, vėl gi, skani pagardinta padažu :)), pusryčių draugė su jogurtu ir vafliukais, ilgas miegas pažįstamoj lovoj :/ . Tripas po barus - pasirodo yra ką apžiūrėti, ko paragauti ir pasiklausyti. Blusturgis ir šioks toks laimikis jame, suma sumarum 17 lt. Vynas už septynis litus... tai paskaičiuokime broliai kurmiai, galėjau nusipirkti dar vieną švarką blusturgyje :D bet...
Be fotoaparto!!! Nacionalinė dailės galerija, dailininkas (žydas, pusiau lietuvis ir amerikietis) A. Blatas. Savaitgalio pabaiga kultūringa su keliais nukrypimais - naglumas, arkliškas juokas ir ožkos sūrio išrbokinimas. Pastarieji dalykai NEkultūringi.

A. Blato žmona

A. Blato autoportretas
Blusturgis (http://blusuturgus.wordpress.com)
Mokykloje šita buvo mėgstamiausia, ją vėl radau viename sostinės kabakėlių :)

 Ačiū šeimininkams už svetingumą ir visą kitą. Justei ačiū už minkštos lovos užleidimą (nebuvo būtina ;)).

Ooo tie savaitgaliai, lauki jų kaip išganymo, ir štai, kartais net turi ką papasakoti :)
Ačiū už dėmesį. Kaniec sviazi :))

2 komentarai:

  1. Gavai tamstoj doleri?? :) Uch, kokie tavo savaitgaliai!
    Einam out! 100 metu!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ot, tai laba diena!!! seniai laikas, kur dingus, i kalnus išlekiavai ar užsimeditavai kur negyvai? :) Joga joga, nepamirsk dar ;)Pasiilgau, merga!

    Jooo, norėjau dolerio, bet supratau, kad dolerio tik netekau :D

    AtsakytiPanaikinti