27.2.12

Sliekai ir ne tik

Artėja pavasaris, nors dar sunku tuo patikėti. Tada iš po žemių pradės kapanotis sliekai, moteriško cyptelėjimo šaltinis. Kokias emocijas Jums suteikia slieko pasirodymas? m? Turiu draugę, kur negali pakęsti kai po lietaus reikia eiti taku, o ten, "pilvus" išvertę ilsisi slidieji gražuoliai :) 



Užkietėję žvejai (no offense, bet iš tiesų, kai jie sėti ant ledo, atrodo, lyg žmogeliukai su užkietėjusiais viduriais :)) sliekus mėgsta...bet tik ne jų žmonos - atia atia romantiški savaitgaliai.

Visose amžiaus grupėse ir lytyse sliekai sukelia prieštaringų emocijų. Vaikystėje kai dar tupėdavau už vaikų darželio tvoros vaidindavau, kad sliekų visai nebijau, nesišlykščiu ir galiu juos paimti į ranką, tas nelabai patikdavo už tos pačios tvoros tupintiems berniokams, kurie erzindavo mergiotes, bandydami užkišti vieną kitą slidų draugelį mergaitėms už apykaklių, brrr...už apykaklės tai tikrai šiurpoka, jau geriau į ranką :)

Kiti sliekai, spalvoti, saldūs, šiek tiek rūgštelėje, patinka ne tik vaikams...


Šiandien Linos Ūkio mados tendencijos atpūtė naujus vėjus :)) štai jums "beveikSliekas" ne už apykaklės, o po kaklu :) draugiškas, neglitnus, nesirangantis, tiesiog toks šilkinis...








Linkėjimai laukiant pavasario!

1 komentaras:

  1. Nieko nėra baisiau, kaip sliekai ant "aksfalto". Siaubingai nekenčiu to laiko. O jei dar skubi ir negali pasirinkti kelio. O jei dar pašviečia saulutė ir pradeda juos džiovinti. Tas kvapas... Jau geriau žiema :)

    AtsakytiPanaikinti