3.12.11

Švyturys praskrendantiems

Prasidėjo, mano manymu, laukimo laikotarpis, ilgi vakarai ir karšta arbata su keksiukais. Kiekvienas laukia skirtingų dalykų, šiuo metu laiku – vieni sniego, kiti Kalėdų senelio, treti Švenčių, kiti ramybės. Atrodo, turėtų sustoti laikas, bet jis nestoja, tik dar greičiau lekia... Na, bet kam šiuo metu prailgsta žiemos vakarai, kai sniego nė kvapo, nei rogutėm, nei slidėm nepasidžiaugsi, tada galima užsiimti rankdarbiais, kuriems taip retai turime laiko. Ir iš viso, reiktų draugėms pradėti rinktis, kaip senovėje, pasakoti istorijas, pletkinti pletkus ir t.t. Kaip bebūtų, šis laikas geriausias ilgus vakarus leisti ruošiant dekoracijas, dovanas ar šiaip smagias grožybes savo rankomis, į pagalbą pasitelkus laaaaakią vaizduotę, fantaziją ir mikliąsias rankeles. 
Turiu prisipažinti, pati dar nepradėjau, tie vakarai ilgi, bet... labai tikiuosi, greitu laiku pradėti ;) Sugebėjau tik pasidabinti savo švyturį praskrendantiems lėktuvams, paukščiams ir Karlsonams ar Piteriams penams... Lai džiaugiasi :) Beje, tikrai mielai ilguosius vakarus išnaudočiau ir jogai;)  pasistengsiu taip ir padaryti... Ačiū Irenai, už pasodintus ramybės daigelius ir nuolatinį palaistymą, kad augtų :)

4 komentarai:

  1. Jau skrendu!! Jau skrendu! Su visom istorijom!!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai laukiu, švyturys tikiuosi bus pakankamai ryškus ;) Ilgu ilgu... :*

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kaip romantiškai ir žaviai tas langas atrodo papuoštas šviečiančia girlianda.. Primena mano kambarį, kurį dar prieš kelis metus taip pat puošė panaši girlianda, tik gaila, kad ji sugedo..

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kokios mielos fintikliuškos...
    Žinok ilgus vakarus pastoviai kažkas užtrumpina. Kartais tiesiog sėdžiu ir žiūriu į vieną tašką... Ne dėl to kad man ne visi namie :) o dėl to kad tų visų per daug. Tiksliau vienas atstoja šimtą. Nors be jo man ir penkios minutės yra amžinybė. Mano mažytis. Dėl jo Kalėdos tampa dar nuostabesnės :)
    Tavo daigelius galiu laistyt tiek dažnai, kiek reikia. Tik nebekalbėk daugiau taip, kaip tada, kai matėmės paskutinį kartą. Tada vėl tave purtysiu už atlapų :)))))

    AtsakytiPanaikinti